Sari la conținut

Amenajări de vis – grădina Dehner, Germania

Dacă ajungeți prin Germania, în zona Neuburg, Ingolstadt  sau München,  vă recomand o vizită la grădina Dehner din orășelul bavarez Rain. Grădina se întinde pe câteva hectare, iar intrarea este gratuită.

Aici este sediul central al companiei Dehner Garden Center, cea mai mare rețea de magazine din Europa cu articole de grădinărit, având în prezent 122 de magazine, cu peste 5.000 de angajați. În Rain se află Floral Park și zona de producție de flori, răsaduri de legume,  compost, cu sere ce se întind pe câteva hectare.

Anul acesta compania împlinește 70 de ani de la înființare, Georg Weber și soția lui Albertine (născută Dehner), au deschis în august 1947 primul magazin sub numele „Dehner & Co – Samenzucht – Samengroßhandel“, specializat pe producerea și comercializarea semințelor.  Compania este condusă acum de a treia generație, la cele mai înalte standarde de calitate, un accent deosebit fiind pus pe cele ecologice.

Floral Park se întinde pe o suprafață totală de 115.000 de metri pătrați, unde se află cea mai renumită grădină din Bavaria, cu amenajări superbe de flori, arbuști și copaci, dar și cu diferite habitate ecologice specifice. Acestea sunt vizitate frecvent de copiii de la grădiniță și școli, care explorează habitatele ecologice ale animalelor, plantelor și insectelor, fiind educați pentru respectul față de aceste ecosisteme, învață despre natură, plante, păsări, grădinărit, compost etc.

Vă las să admirați mai jos acest colț de rai, o sursă excelentă de inspirație pentru iubitorii de frumos, de flori, de grădinărit.

Un comentariu la „Amenajări de vis – grădina Dehner, Germania”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *