Sari la conținut

Coșul cu legume

Puteţi opta pentru varianta coşului de legume cu abonament lunar, cu livrare gratuită în Baia Mare, săptămânal, în ziua de marți.

Coşul cu legume cu abonament va fi disponibil din luna aprilie până în octombrie şi va conţine produse proaspete de sezon.

Clienţii abonaţi la coşul săptămânal de legume vor avea prioritate la legumele cu stocuri limitate şi vor beneficia de preţuri speciale.

Plata se face anticipat pe minim o lună la prima livrare de la începutul lunii.

Aveți posibilitatea să vă abonați pe o lună, 3 luni sau întreg sezonul.

Rezervarea coșului de legume cu abonament se poate realiza din timp în magazinul nostru online, atunci când vor fi disponibile.

De asemenea, dacă toate coșurile cu abonament sunt achiziţionate,  există posibilitatea să ocupați o poziție de așteptare, care va fi disponibilă atunci când renunță la abonament un client sau suplimentăm coşurile cu abonament. Poziția de așteptare o puteți rezerva din magazinul online, unde o veți regăsi doar după ce s-au achiziţionat toate coșurile cu abonament. Vă vom anunța telefonic în momentul când deveniți abonat și urmează să vă livrăm coșul de legume.

Dacă doriți produse suplimentare față de cele din coșul cu abonament, le puteți cumpăra din magazinul online și se vor livra odată cu acesta sau în ziua de vineri.

Pentru acest an am suspendat livrarea coșurilor cu legume !