Descriere
Acest curs se adresează celor ce doresc să-și înființeze o microfermă de legume, pe o suprafață de maxim un hectar, cultivând în sistem biointensiv, care să le ofere un venit suficient pentru familie, dar și un stil de viață armonios, printr-o alimentație sănătoasă și reconectarea la natură. De asemenea, cei care dispun deja de o fermă la scară mică, aplicând cunoștințele din acest curs, pot să-și îmbunătățească semnificativ eficiența și profitabilitatea.
Vă prezentăm un curs complex, din care veți învăța cum să realizați o microfermă de legume ecologice profitabilă, având la bază tehnici și unelte cu randamente mari, pe care le aplicăm cu succes la ferma Gardenbio.
Know-how-ul ce îl punem la dispoziție în acest curs, a fost dezvoltat de-a lungul timpului de cei mai renumiţi fermieri din lume, ce cultivă legume în microferme, printre care Eliot Coleman – Four Season Farm, J.M. Fortier – Les Jardins de la Grelinette, Curtis Stone – Urban Gardens, Perrine şi Charles Herve-Gruyer – Ferme du Bec Hellouin, Richard Perkins – Ridgedale Farm, Conor Crickmore – Neversink Farm.
Cursul „Microferma biointensivă” este alcătuit din 50 de lecții, structurat pe trei module și conține text, peste 450 de fotografii și 33 de video exclusive, de la ferma Gardenbio.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.